De vakjury van De Nationale Bomen Top 50

Mevrouw Nadina Galle

Ecologisch ingenieur op het snijvlak van steden, ecologie en technologie, sterk opkomend in het wereldwijde groene netwerk met een geheel eigentijdse aansprekende stijl van presenteren.

De vakjury van De Nationale Bomen Top 50

Mevrouw Hanne Tersmette-Strijland

Nederlandse boswachter bij Vogelbescherming Nederland en schrijfster. Heeft een achtergrond in de communicatie en weet door haar enthousiasme en toegankelijk taalgebruik een breed publiek te bereiken. Hanne wordt ook wel de leukste boswachter van Nederland genoemd vanwege haar vrolijke aanwezigheid.

De vakjury van De Nationale Bomen Top 50

De heer Lodewijk Hoekstra

Nederlands bekendste tv-tuinman, presentator, tuinontwerper, ondernemer en vooral voorvechter van een duurzame wereld. Lodewijk is mede oprichter van NL Greenlabel en streeft naar een wereld waarbij de mens en de natuur in balans zijn. Heb je het over groen en duurzaam dan kun je niet om Lodewijk heen.

De vakjury van De Nationale Bomen Top 50

De heer Wim Eikelboom

Doet zijn naam eer aan als liefhebber van bomen. Hij is ambassadeur van de Bomenstichting, verhalenverteller en journalist. Hij werkte jarenlang voor NPO Radio 1, als verslaggever, onderzoeksjournalist en eindredacteur. Als zendercoördinator van NPO Radio 1 bracht hij het podcastportfolio tot grote hoogte. Zelf maakt Wim de podcast Rivierverhalen en de podcast Eik & ik, waarin hij verhalen verzamelt over de boom in zijn achternaam. 

Wim is de man met de gave om de aangeboden boom-verhalen voor De Nationale Bomen Top 50 op waarde te schatten.

De vakjury van De Nationale Bomen Top 50

De heer Henry Kuppen

Secretaris/projectleider van De Nationale Bomen Top 50. Gepassioneerd bomenliefhebber met meer dan 35 jaar professionele ervaring in het beheren van bomen in de stedelijke omgeving. Directeur van kennisatelier voor boom en bodem, Terra Nostra. Innovator voor realistisch geïntegreerd beheer van ziektes en plagen in bomen. Enthousiast spreker op congressen en webinars over de hele wereld en frequent schrijver van blogs, columns en opinies.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacyverklaring Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang